Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

ЈАВНИ ЧАС ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА

ЈАВНИ ЧАС ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА - 4.0 out of 5 based on 2 votes
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

У Средњој техничкој школи „Михајло Пупин“ у Кули 18. марта 2014. године у фискултурној сали одржан је јавни школски час физичког васпитања- демонстрација борилачких вештина.

 Демонстрацију су изводили бивши и садашњи ученици школе. Демонстрацију кик бокса извео је првак света Љубо Јалови, бивши ученик наше школе из Врбаса. Демонстрацију теквондоа извео је наш ученик четвртог разреда Александар Врекић. Демонстрацију ММА извео је наш ученик другог разреда Немања Ћалов. Демонстрацију самоодбране за жене извела је наша професорица физичког васпитања Андријана Апро. Спонзор манифестације је ОТП банка.