Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

ПРИМЕНА НАУКЕ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ученици првог разреда СТШ"Михајло Пупин", смер Електротехничар информационих технологија, посетили су 16. маја 2019. године компанију "Стар мастер" у Кули и упознали се са најсавременијим системима у области обезбеђивања имовине. На овај начин ученици су имали прилику да виде практичну примену теоријског знање које су стекли током часова из предмета Рачунарство и информатика код професорке Вере Слијепчевић.

Професорка Слијепчевић је ученике првог разреда, који похађају смер Машински техничар за компјутерско конструисање, 17. јуна 2019. године водила у Занатску машинску радионициу "Челик - Пушкаш" у Кули где су видели примену теорије у пракси у оквиру предмета Рачунари и програмирање. На овај начин наша школа  прави прве кораке ка будућим пословима за које ће ученици бити обучени након завршетка школовања.