Добродошли у нашу школу

skola oШкола редовно прати потребе привреде општине Кула, као и суседних општина и на основу тих сазнања планира своју уписну политику.Годишње се уписује око 900 ученика у 4 образовна профила IV степена, и 6 образовних профила III степена, унутар два подручја рада, електротехника, и машинство и обрада метала. Наставу и друге облике образовног-васпитног рада реализује 51 наставник и сарадник. Настава у свим одељењима се изводи на српском наставном језику.

 

СРЕДЊА ТЕХНИЧКА ШКОЛА „МИХАЈЛО ПУПИН“ ИЗ КУЛЕ ДОБИТНИК ДВЕ НАГРАДЕ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „ЕНЕРГИЈА ЈЕ СВУДА ОКО НАС 2017“

СРЕДЊА ТЕХНИЧКА ШКОЛА „МИХАЈЛО ПУПИН“ ИЗ КУЛЕ ДОБИТНИК ДВЕ НАГРАДЕ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „ЕНЕРГИЈА ЈЕ СВУДА ОКО НАС 2017“ - 5.0 out of 5 based on 1 vote
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

ЗА ИДЕЈУ И МОДЕЛЕ

Средња техничка школа „Михајло Пупин“ из Куле и ове године је добитник две награде у оквиру Манифестације „Енергија је свуда око нас 2017“. Награде су додељене у две категорије, Специјална награда за континуирани рад и велики допринос ширењу идеје о обновљивим изворима енергије, екологији и заштити животне средине додељена је СТШ „Михајло Пупин“, а Награду за масовност и групни рад добио је Дарко Паповић, професор електро групе предмета, у категорији Модели.

Средња техничка школа „Михајло Пуин“ из Куле већ традиционално осваја награде у оквиру Манифестације „Енергија је свуда око нас“, а ове школске године учешће је додатно поспешило увођење новог образовног профила Електротехничар обновљивих извора енергије који се по први пут уписује у Републици Србији, а овај смер имају тренутно само две школе .