Наша школа постала члан CISCO академије

Наша школа постала члан CISCO академије - 5.0 out of 5 based on 1 vote
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Обавештавамо Вас да је Средња техничка школа "Михајло Пупин" из Куле постала члан Cisco Networking Academy чија је улога развијање IT вештина и каријера. Поносни смо што смо прва образовна институција у околини, међу 9000 институција у 170+ земаља света, која је регистрована као CISCO академија.

Cisco

Ученици наше школе имаће могућност да стичу знања из разних области везаних за IT, као што су хардвер рачунара, оперативни системи, рад у лабораторији, мобилна телефонија, рачунарске мреже, сигурност рачунарских мрежа... Након савладане обуке, положених тестова и практичних вештина, ученици стичу сертификате који им могу помоћи приликом запослења или студирања у областима информационих технологија.

Напомињемо да смо претходних година постали и овлашћени ECDL тест центар. Трудимо се да нашим ученицима омогућимо да стекну знања и сертификате које поседују и њихови вршњаци широм света.

Први курс почиње у децембру ове године. Заинтересовани ученици могу да се пријаве код професорице Верице Папић-Филко у рачунарској учионици бр 19.